GIPS

2012. Politikens Forlag
Roman. 173 sider"Jeg er en ballademager. Det har jeg altid været. Jeg laver ballade. Der er ikke nogen grund til at tro, at det nogensinde bliver anderledes.”

Nete Plum er 35 år. Hun bor i Birkerød med sin mand, Jan. En dag kommer hun til at hælde kogende vand på Jan og får en mystisk oplevelse. Nogle dage efter løsner hun et bræt til kælderen. Små skridt. Men en form for systematisering er der da tale om.

Køb Gips hos din lokale boghandler eller
bestil bogen her

Det skrev anmelderne:

Mathilde Walter Clark har skrevet en virkeligt sjov og galdevædet furieroman.
Velskrevet, med original humor og blik for hverdagsgrotesk sortkomik.
- Information

Ond i sulet på den klartseende måde
- Weekendavisen

Mathilde Walter Clark har skrevet en vidunderlig politisk ukorrekt roman, og jeg har moret mig mange gange under læsningen af ’GIPS’.
- Litteratursiden

En morsom, mundret og rytmisk roman
- Femina

★★★★
Skarp, absurd og ikke mindst afsindigt underholdende
- Alt for Damerne

★★★★
Nænsomt bidsk i sin solidaritet med Nete og hendes afsky mod at indordne sig under Hverdagsdanmarks udjævning af alle særpræg. Det er underholdende og skarpt, og man
er i glimrende selskab med furien fra Birkerød.
- Frederiksborg Amts Avis

★★★★
Sprogligt slår Mathilde Walter Clark gnister. Som en skærerbrænder sønderlemmer hun spelt-tyranniet og den moderne børnefamilie-virkelighed. Og det på en måde, at man næsten bliver forelsket.Man er i godt selskab med denne halvpsykotiske kvinde.
- Fyns Amts Avis

★★★★
Et vildt oprør mod borgerskab, vaner og "vi plejer"-tankegangen. Det er en markant bog, Mathilde WalterClark har skrevet. Den er kvikt fortalt i et dejligt dagligdags sprogleje.
- Nordvestnyt

En vaskeægte politisk ukorrekt samfundsskildring. Vanvittig som bare pokker! Morsomt og også modbydeligt.
- Bogmagasinet